Sun City
Kleine Dam 46 - 9160 Lokeren
België - Ligging
09 349 25 05
info@sun-city.be
BTW BE0893 440 868
Reserveer nu online

Een mooi bruin kleurtje dankzij zonnestudio Sun City in Lokeren

Sun City is een schoonheidssalon en zonnecenter in Lokeren voor professionele, deugddoende lichaams- en gelaatsverzorging.

Voel u beter in uw vel met onze lichaams- en gelaatsbehandelingen!

Stapt u wel eens een schoonheidssalon of een zonnebankcenter binnen? In de hedendaagse samenleving is het aan te raden om actief bezig te zijn met het lichaam en het gelaat. Die vormen niet alleen het persoonlijke uithangbord van elke mens, met een aangepaste verzorging zal u zich bovendien goed in uw vel voelen en zo het zelfvertrouwen in de sociale omgang stimuleren.

Sinds eind 2007 verwelkomen de nieuwe uitbaters u in het gezellige salon, waar persoonlijke aandacht, hygiëne en zorg voor uw lichaam belangrijke waarden zijn. Veel inwoners uit de regio rond Lokeren hebben de weg naar ons gevonden, omdat we steeds een professioneel antwoord geven op al uw vragen omtrent:

Gratis zonnebankbeurt voor trouwe bezoekers

Bij Sun City in het centrum van Lokeren kunt u ook met of zonder afspraak langskomen om een bruiner kleurtje te krijgen. Kom heerlijk relaxen onder een van onze zes zonnebanken en al na enkele beurten zult u het resultaat merken. Trouwe bezoekers van ons zonnecenter krijgen er na 10 bezoeken zomaar gratis een zonnebeurt bij!

Weer met een goed gevoel naar huis toe!

U merkt het, we kunnen heel wat schoonheidsbehandelingen aanbevelen die uw voorkomen, uitstraling en innerlijk welzijn ten goede zullen komen. Schoonheidsfoutjes worden gecamoufleerd of uit de weg geruimd, u keert altijd met een goed gevoel naar huis. Zelfs ons professioneel uitgerust zonnebankcenter kan u daarbij al helpen. Op zoek naar een origineel geschenk? Maak dan zeker gebruik van de Sun City-cadeaubons.

Heeft u vragen voor ons? Wenst u een afspraak te maken?
Twijfel dan niet ons te contacteren!

WEBSHOP

openingsuren

Ma - Vr 09u00-21u00
Za 09u00-18u00
Zo Gesloten

Promoties

Sun City - Lokeren - Promoties

Regelmatig houden wij promoties. Verlies deze site niet uit het oog zodat u niets hoeft te missen.

Back to Top