Sun City
Kleine Dam 46 - 9160 Lokeren
België - Ligging
09 349 25 05
info@sun-city.be
BTW BE0893 440 868
Reserveer nu online

Permanente ontharing bovenlip, bikinilijn, ...
vaarwel okselhaar!

Voor permanente ontharing in Lokeren gaat u gewoon even langs bij schoonheidssalon Sun City. Nooit geen haar meer op uw bovenlip, onder uw oksels en vaarwel bikinilijn. Vrouwen en mannen welkom!

Behandelingen

Voor vrouwen

Lip (boven of onder) € 45
Bikini € 90
Stringlijn € 120
Brazilian € 170
Oksels € 80
Wenkbrauwen € 60
Wenkbrauwen tussenstuk € 35
Onderbenen € 250

Voor mannen

Neus of oorlel          € 55
Borst € 250
Zwembroeklijn € 180
Volledig intiem € 280
Oksels € 100
Wenkbrauwen tussenstuk € 35
Nek en schouders € 120
Baardstreek € 160
Volledige rug € 320
Billen € 300
Penis € 85

 

Dit zijn enkel richtprijzen. Voor een prijs op uw maat maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende prijsofferte.

Veilig definitief ontharen met Plasmalite

Stel u eens voor: oksels, bikinilijn, bovenlip en kaaklijn hoeft u nooit meer bij te houden. Ontharingsmethodes die slechts tijdelijk effect hebben en steeds herhaald moeten worden: u hebt ze niet meer nodig.

Van dat tijdrovende gedoe met scheerapparaten en crèmes bent u voorgoed verlost. En pijnlijke methodes, zoals harsen en elektrolyse, kunt u voortaan negeren. Sterker nog: ook van gevoelig ingegroeide haartjes, stoppeltjes, huidirritaties en ontstekingen hoeft u geen last meer te hebben.

Te mooi om waar te zijn, denkt u?
Toch niet: met Plasmalite™ wordt het allemaal werkelijkheid. De nieuwste methode voor ontharen!

Wat is Plasmalite?

Plasmalite is een veilig en doeltreffend ontharingssysteem, waarin de voordelen van een laser en van intens pulslicht effectief worden gecombineerd. Plasmalite is gebaseerd op de modernste technologie en maakt het mogelijk om overtollige of ongewenste haargroei veilig en effectief te verwijderen.

Bijzonder effectief zelfs: met Plasmalite kan de haargroei op elk deel van het lichaam voorgoed worden verwijderd. Plasmalite™ is geschikt voor alle huidkleuren en huidtypes en voor vrijwel alle haarkleuren.

Het principe van Plasmalite

Selectieve foto-thermolyse is het basisprincipe van Plasmalite. In het merg van elk haartje bevindt zich het natuurlijke pigment melanine. De behandelkop van het Plasmalite systeem geeft lichtbundels af in de vorm van lichtflitsen. Dit licht wordt geabsorbeerd door de melanine.

Deze absorptie gaat gepaard met een warmteontwikkeling die ook het haarzakje bereikt. De temperatuur komt boven de kritische waarde van 70°C uit, wat tot het gewenste effect leidt: het haarzakje sterft af en kan dus geen nieuw haar meer produceren.

Hoe werkt een Plasmalite-behandeling?

Op de te behandelen huid wordt een laagje verkoelende gel aangebracht. Deze gel geleidt het licht en houdt tevens de huid koel. Het huidgedeelte met gel wordt vervolgens ‘belicht', waarbij steeds een korte lichtflits wordt gegeven.

Na de behandeling is het verschil niet meteen zichtbaar, maar het effect is onmiskenbaar. Na twee tot drie weken zal veel van het behandelde haar verdwenen zijn.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dichtheid van de haargroei en van de plaats waar het haar zich bevindt. De eerste drie behandelingen hebben het meest zichtbare effect. Voor een blijvend goed resultaat zijn meestal zes tot acht behandelingen nodig. Uw specialist zal u daarover adviseren.

Uiteraard bepaalt u zelf na iedere behandeling of u verder wilt gaan of niet. Behandelingen duren overigens niet lang. Het verwijderen van overtollig gezichthaar bijvoorbeeld, duurt vaak niet meer dan een paar minuten.

Wat voelt u van de Plasmalite-behandeling?

De meeste mensen ervaren slechts een licht tintelend gevoel. Sommige delen van het lichaam zijn gevoeliger dan andere en kunnen enigzins rood worden of licht opzwellen. Deze kleine ongemakken zullen na een paar uur echter zijn verdwenen.

Zorgvuldige voorbereiding

Een Plasmalite behandeling wordt gegeven door een goed opgeleide specialist. Samen met uw specialist vult u eerst het intakeformulier in. Het is belangrijk dat u de vragen naar waarheid invult, aangezien de gevoeligheid voor licht per
mens verschillend is.

Tijdens de behandelperiode mag u niet epileren of harsen, maar scheren is wel toegestaan. Stel uw huid een week voor en na de behandeling niet bloot aan de zon of aan een zonnebank.

Heeft u vragen voor ons over permanente ontharing bij Sun City in Lokeren? Twijfel dan niet ons te contacteren!


Promoties

Sun City - Lokeren - Promoties

Regelmatig houden wij promoties. Verlies deze site niet uit het oog zodat u niets hoeft te missen.

Back to Top